METALURGIE@METALURGIE.CZ

‭+420 412 315 200

AKTUALITY

Profesionální
výroba odlitků

Poznejte proces profesionální výroby odlitků v naší velké slévárně a seznamte se s jednotlivými kroky a postupy, které se používají při výrobě odlitků.

Proces výroby

Výroba odlitků

Dokonalý odlitek je výsledkem řady pečlivě navržených kroků a opatření, které zaručují jeho kvalitu a spolehlivost.
V této fázi se zaměřujeme na pečlivou přípravu výroby. To zahrnuje například návrh technické dokumentace, přípravu potřebných nástrojů, výběr materiálů a další kroky, které jsou nezbytné pro úspěšnou výrobu odlitků.
Pro výrobu odlitků používáme moderní modelové zařízení, které umožňuje rychlou a přesnou výrobu forem. Díky tomu jsme schopni vyrobit i složité geometrické tvary a dosáhnout vysoké kvality odlitků.
Při formování se používají speciální formovací stroje a formy, které zajišťují přesnost a dokonalost odlitků. Formy jsou navrženy tak, aby bylo dosaženo co nejlepších mechanických vlastností a estetického vzhledu odlitků.
K výrobě odlitků používáme pouze nejkvalitnější materiály, které zaručují vysokou pevnost a odolnost. Materiály jsou podrobeny přísným testům, aby se zaručila jejich kvalita. Pro tavbu materiálů používáme moderní tavící agregáty, které umožňují přesné dávkování a rovnoměrné rozložení tepla.
Po vytvoření odlitků je nutné je pečlivě vyčistit od nečistot a přebytečného materiálu. K tomu používáme různé metody čištění, které jsou přizpůsobeny konkrétnímu materiálu a typu odlitku.
Pro dosažení dokonalého vzhledu a ochrany proti povětrnostním vlivům provádíme u odlitků povrchovou úpravu. To zahrnuje například broušení, leštění, nátěry a další úpravy, které jsou přizpůsobeny konkrétnímu typu odlitku.
Po vylití odlitku jej dokončujeme na CNC strojích, abychom zaručili dokonalou přesnost a kvalitu výsledného výrobku.

Testovací metody

Všem výrobkům věnujeme maximální pozornost a kontrolujeme je na základě přísných kvalitativních standardů. Proces výroby pečlivě sledujeme a optimalizujeme s cílem minimalizovat možné chyby a nedostatky.
Prováděné zkoušky

Logistika

Zajišťujeme komplexní a profesionální služby v oblasti logistiky