METALURGIE@METALURGIE.CZ

‭+420 412 315 200

AKTUALITY

Pro koho je obor určený?

Náš Program pro absolventy technických oborů nabízí skvělou příležitost uplatnit teoretické znalosti v praxi a stát se odborníkem v oboru. Již na začátku programu máme pro Vás připraven plán na zaškolení, aby Vám byly poskytnuty nezbytné dovednosti a zkušenosti pro úspěšné působení na pozici Slévač. Na konci programu se stanete odborníkem v oboru a máte možnost získat pracovní poměr na dobu neurčitou s atraktivními mzdovými podmínkami výrazně nad úrovní dosahovaných mezd v oboru až do výše 40.000 – 55.000 Kč. Navíc získáte náborový příspěvek ve výši 10.000 Kč.

Náš program je určen pro absolventy technických oborů SŠ nebo SOU, případně pro uchazeče s praxí. Podmínkou pro úspěšné absolvování je ochota učit se a zodpovědný přístup. Pokud jste ambiciózní a hledáte výzvy, které Vás posunou v kariéře dál, náš program je pro Vás ideální příležitost. Připojte se k nám a staňte se součástí týmu věnujícího se kovovým výrobkům a získávejte cenné zkušenosti a odborné znalosti.

Chci si zvýšit kvalifikaci

Pokud máte zájem se dozvědět více informací o našem programu pro absolventy technických oborů nebo o pracovních příležitostech v naší společnosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a odpovíme na Vaše dotazy.

 

 

Aktuální pracovní nabídky

Senior účetní

METALURGIE Rumburk s.r.o. hledá do svého týmu zaměstnance na pozici Senior účetní.

Údržbář (strojní)

METALURGIE Rumburk s.r.o. hledá do svého týmu zaměstnance na pozici Údržbář (strojní).

V současné době nemáme otevřené žádné volné pracovní pozice.

Nicméně, oceňujeme Váš zájem o případnou spolupráci a rádi bychom Vás povzbudili k pravidelnému sledování naší kariérní sekce pro budoucí příležitosti. Děkujeme za pochopení.

CHCI SI ZVÝŠIT KVALIFIKACI

Kontakt

Bc. Jitka EISMANN

Personální oddělení & Marketing

tel.: +420 412 315 200

mobil: +420 703 462 794
e-mail: jitka.eismann@metalurgie.cz