METALURGIE@METALURGIE.CZ

‭+420 412 315 200

AKTUALITY

Zkrácené i denní studium

Tento obor vám poskytne vzdělání, abyste se naučili ručně a strojně vytvářet slévárenské formy a jádra, odlévat kovy a nekovové materiály do forem a kokil, odlévat na odlévacích strojích a manipulovat s odlitky a formovací hmotou. Pokud se rozhodnete pro jednoleté zkrácené studium, budete studovat 4 dny v týdnu na pracovišti firmy METALURGIE Rumburk s.r.o. a 1 den v týdnu na Střední průmyslové škole TOS VARNSDORF s.r.o. Pokud se rozhodnete pro tříleté denní studium, budete se učit číst strojnické výkresy a získávat údaje potřebné pro výrobu odlitků, a také získáte certifikát pro svařování. V obou případech budete moci najít práci ve slévárenských oborech.
Jednoleté zkrácené studium probíhá čtyři dny v týdnu v odborném výcviku na pracovišti firmy METALURGIE Rumburk s.r.o. a jeden den výuka odborných předmětů na Střední průmyslové škole TOS VARNSDORF s.r.o. Absolvent získá vysvědčení o závěrečné zkoušce a výuční list vydaný firmou TOS VARNSDORF a.s. a mezinárodní průkaz EUROPASS dokladující získané kompetence v oblasti práce na CNC strojích.
Na druhé straně, tříleté denní studium probíhá na Střední průmyslové škole TOS VARNSDORF s.r.o. a zahrnuje i přípravu na získání svářečského certifikátu v rozsahu kurzu ZK 311 W01. Studium se ukončuje závěrečnou zkouškou, po jejímž úspěšném složení absolvent obdrží vysvědčení o závěrečné zkoušce a výuční list vydaný firmou TOS VARNSDORF a.s. a mezinárodní průkaz EUROPASS dokladující získané kompetence v oblasti práce na CNC strojích.

Pro studenty

Studium tohoto oboru nabízí skvělé pracovní příležitosti pro technicky nadané jedince, kteří se chtějí stát odborníky v oblasti technologie a digitálního světa. Kromě toho, po dokončení školy se mohou těšit na jistotu dobrých výdělků a navíc jsou často nabízeny motivační příspěvky. Pokud tě zajímá technologie a rád se učíš novým věcem, tato oblast může být pro tebe skvělou volbou do budoucna.

Pro rodiče

Přemýšlíte o budoucnosti vašich dětí a hledáte pro ně perspektivní obor? Co takhle zvážit obor slévač? Vaše děti by měly jistotu stabilní práce v oblasti průmyslu, která se neustále rozvíjí a roste. Slévárny jsou klíčovým prvkem výrobního řetězce a jejich bezpečný provoz je prioritou. Vaše děti by se stali součástí týmu, který dbá na to, aby každý výrobek splňoval nejvyšší standardy kvality. Navíc se jedná o obor s jistotou uplatnění, kde je vysoká poptávka po odbornících. Vaše děti by navíc mohly mít nárok na různé motivační příspěvky, které zvyšují jejich zájem a chuť pracovat. Zvažte tedy obor slévač pro vaše děti a dejte jim možnost budovat si úspěšnou kariéru v perspektivním a stabilním oboru.

PŘIHLÁŠKA

ke studiu

Získejte motivační příspěvky pro roční obor (10 000 Kč jednorázově) a tříletý obor (1 000 Kč měsíčně po dobru tří let).

Co získáte prací v METALURGII Rumburk?

CHCI SE STÁT SLÉVAČEM

Aktuální pracovní nabídky

Senior účetní

METALURGIE Rumburk s.r.o. hledá do svého týmu zaměstnance na pozici Senior účetní.

Údržbář (strojní)

METALURGIE Rumburk s.r.o. hledá do svého týmu zaměstnance na pozici Údržbář (strojní).

Ke stažení